Verzendbeleid
Wij doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken, meestal binnen 48 uur! Voor alle gepersonaliseerde items geldt dat ze binnen 1-5 werkdagen worden verzonden, tenzij anders vermeldt. Niet gepersonaliseerde items worden binnen 48 uur verzonden via PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging van PostNL. Hierin zijn wij afhankelijk van de snelheid van PostNL zelf. 
Heb je je bestelling niet binnen bovenstaande levertijd ontvangen of heb je je bestelling eerder nodig? Stuur dan een mailtje naar info@hippepeer.nl

Verzendkosten
De verzendkosten (binnen Nederland) bedraagt € 4,95 voor brievenbuspost en € 6,50 voor pakketpost. We verzenden via PostNL. De verzendkosten naar België bedraagt € 7,95. Plaats je een bestelling € 100 of meer dan vervallen de verzendkosten. Bezorging in Scherpenzeel GLD is gratis!

Retourbeleid
Hippe Peer doet haar uiterste best om de producten zo goed mogelijk te omschrijven en in beeld te brengen. Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Is het product niet wat je ervan had verwacht? Dat is jammer, maar dat kan gebeuren. Je hebt het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Als je gebruikt wilt maken van dit recht, volg dan de instructies hieronder. Het product dient met alle geleverde toebehoren in originele staat en voorzien van originele labels/etiketten gertourneerd te worden.

Gepersonaliseerde producten wie via de webshop zijn aangekocht kunnen wij helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam, eigen afbeelding of andere tekst.

Stappenplan retourneren: 
1. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan door een e-mail te sturen naar info@hippepeer.nl en geef aan welk product(en) en waarom je wilt retourneren. 
2. Binnen 48 uur ontvang je een bevestigingsmail met daarin het retouradres.
3. Verpak het product, in originele verpakking, zorgvuldig en zorg ervoor dat je factuur erbij zit. 
Let op! Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt/beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren. 
4. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of een PostNL punt, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour. De retourkosten en het risico hiervoor zijn voor eigen rekening.
5. Zodra je retour door ons is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw bankrekening.

Ruilen is niet mogelijk. Wil je het product in een andere maat of andere kleur? Retourneer dan het product wat je had willen ruilen en bestel een nieuw product.

© 2021 - 2024 Hippepeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel