Hieronder vind je onze veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@hippepeer.nl

Wat is de levertijd van mijn product?
Wij doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken! Voor alle gepersonaliseerde items geldt dat ze binnen 3-5 werkdagen worden verzonden, tenzij anders vermeldt. Niet gepersonaliseerde items worden binnen 48 uur verzonden via PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging van PostNL. Hierin zijn wij afhankelijk van de snelheid van PostNL zelf.
Heb je je bestelling niet binnen bovenstaande levertijd ontvangen of heb je je bestelling eerder nodig? Stuur dan een mailtje naar info@hippepeer.nl

Ik wil graag het product eerder ontvangen, want het is een cadeautje. Kan dat?
Dit is mogelijk. Maar e-mail even van te voren om te kijken of het haalbaar is. Mailen is sneller, want de opmerkingen bij de bestellingen lezen we niet altijd direct. We doen uiteraard ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Het product is uitverkocht, komt het nog terug op jullie website?
Stuur even een mailtje naar info@hippepeer.nl, dan houd ik je op de hoogte van de voorraad.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten (binnen Nederland) bedraagt € 4,95 voor brievenbuspost en € 6,50 voor pakketpost. We verzenden via PostNL. Plaats je een bestelling € 100 of meer dan vervallen de verzendkosten. Bezorging in Scherpenzeel GLD is gratis!

Kan ik een bestelling als cadeautje laten inpakken?
Uiteraard! Tijdens het bestelproces kun je bij 'Opmerkingen' aangeven dat je het pakketje graag ingepakt wil hebben.

Mijn vraag staat niet tussen de veel gestelde vragen, wat dan?
Wanneer het antwoord op jouw vraag er niet tussen staat, kun je een e-mail sturen naar info@hippepeer.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

© 2021 - 2024 Hippepeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel