per pagina
Sorteer op
  1 - 20 van 37 resultaten
 • 1
 • 2

magnetische tegels van connetix tiles | bouw de mooiste creaties met connetix

Connetix Tiles magnetische tegels zijn een populair educatief speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van verschillende vaardigheden, waaronder creativiteit, ruimtelijk inzicht en wiskundige vaardigheden.

Een van de grootste voordelen van Connetix Magnetische tegels is dat ze magnetisch zijn. Hierdoor kunnen kinderen ze gemakkelijk combineren en bouwen ze verschillende structuren, van eenvoudige torens tot ingewikkelde 3D-creaties. Dit biedt kinderen niet alleen eindeloos speelplezier, maar helpt ook bij het ontwikkelen van hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.

Een ander voordeel van Connetix Magnetische tegels is dat ze gemakkelijk op te bergen zijn. Ze worden geleverd in handige opbergdozen die speciaal zijn ontworpen om de tegels georganiseerd en veilig op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor kinderen om hun speelgoed op te ruimen en voor ouders om hun huis opgeruimd te houden.

Maar Connetix Magnetische tegels zijn niet alleen leuk om mee te spelen. Ze zijn ook educatief en kunnen kinderen helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden. Bijvoorbeeld, door te spelen met de tegels, kunnen kinderen hun ruimtelijk inzicht en vormherkenning ontwikkelen, evenals hun begrip van wiskundige concepten zoals symmetrie, patronen en geometrie. Het gebruik van de tegels kan ook helpen bij het ontwikkelen van fijne motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie.

Connetix Magnetische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende sets en kleuren, waardoor er voor elk kind en elke leeftijd iets geschikts is! 

10 redenen om Connetix aan te schaffen:

 1. Creativiteit: Connectix Tiles magnetische tegels zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt om talloze vormen, patronen en structuren te creëren. Dit stimuleert de creativiteit van kinderen en volwassenen.

 2. Educatief: Door het spelen met Connectix Tiles magnetische tegels kunnen kinderen hun ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden verbeteren. Ook kunnen ze kleuren en vormen herkennen en combineren.

 3. Bouwen en ontdekken: Connectix Tiles magnetische tegels bieden kinderen de kans om te experimenteren en hun eigen bouwwerken te creëren, wat leidt tot nieuwe ontdekkingen en leerervaringen.

 4. Samen spelen: Connectix Tiles magnetische tegels kunnen zowel alleen als met anderen worden gespeeld. Samen bouwen stimuleert samenwerking, communicatie en sociale vaardigheden.

 5. Leuk voor alle leeftijden: Connectix Tiles magnetische tegels zijn leuk voor kinderen van alle leeftijden, maar ook voor volwassenen. Het is een activiteit die leuk is voor het hele gezin.

 6. Variatie: Met Connectix Tiles magnetische tegels kan je verschillende vormen en bouwwerken maken. Je kan variëren in grootte, kleur en vorm, waardoor het nooit saai wordt.

 7. Duurzaam: Connectix Tiles magnetische tegels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaan lang mee. Het is een duurzame en milieuvriendelijke manier van spelen.

 8. Ontspannend: Het spelen met Connectix Tiles magnetische tegels kan ontspannend zijn en helpen bij het verminderen van stress. Het kan een kalmerende en meditatieve activiteit zijn.

 9. Verbeeldingskracht: Connectix Tiles magnetische tegels stimuleren de verbeeldingskracht van kinderen en volwassenen. Het kan hen inspireren om nieuwe dingen te creëren en te ontwerpen.

 10. Ontwikkeling van fijne motoriek: Het spelen met Connectix Tiles magnetische tegels kan helpen bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden, zoals hand-oogcoördinatie, precisie en gripkracht.

© 2021 - 2024 Hippepeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel