Sorteer op

happy horse konijn rabbit richie met naam

Happy Horse is een merk van knuffels dat bekend staat om zijn zachte en aaibare knuffeldieren. De knuffels van Happy Horse zijn gemaakt van zacht pluche en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Tevens kunnen wij de Happy Horse Knuffels personaliseren. De knuffels zijn voorzien van levensechte details. De Happy Horse knuffels zijn populair bij kinderen van alle leeftijden en worden vaak gebruikt als speelgoed of slaapmaatje. De Happy Horse knuffels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

De favoriet van vele kinderen is toch wel Happy Horse Rabbit Richie, oftewel het Happy Horse Konijn. Deze zijn bij ons beschikbaar als knuffeldoekje, 28cm en 38cm lang. 

Hieronder nog even alle voordelen aan het gebruik van een Happy Horse knuffelkonijn op een rij: 

  1. Ze zijn zacht en aaibaar: een Happy Horse knuffelkonijn zis gemaakt van zacht pluche materiaal en zijn lekker om te knuffelen. Dit maakt ze geschikt voor de zachte en gevoelige huid van pasgeborenen. Leuk als kraamcadeau! 

  2. Ze zijn veilig voor kinderen: een Happy Horse knuffelkonijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar en kunnen dus vanaf de geboorte worden gebruikt.

  3. Ze zijn leuk voor kinderen: Happy Horse knuffelkonijnen zijn leuke en kleurrijke knuffels die kinderen aanspreken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen en zijn leuk om mee te spelen of om mee te knuffelen.

  4. Ze zijn duurzaam: Happy Horse knuffelkonijnen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn daarom duurzaam. Ze kunnen veel gebruikt worden en blijven daardoor lang mooi.

  5. Ze zijn een uniek cadeau: Happy Horse knuffelkonijnen zijn leuke en originele kraamcadeaus die zeker zullen opvallen tussen alle andere cadeaus. Ze zullen zeker worden gewaardeerd door de ouders en het kind. 

Wist je dat het ook mogelijk is om bij Hippe Peer je Happy Horse konijn te laten personaliseren? Zo heb je een uniek (kraam)cadeau. De naam van een baby is vaak met veel zorg uitgezocht door de ouders, hoe leuk om die naam terug te zien op een Happy Horse Knuffel met naam.

© 2021 - 2024 Hippepeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel